Anmeldelser

Jeg har fået mulighed for at få lavet en hjemmeside til min nyopstartede virksomhed! Jeg betaler 750 kr. + moms og for en suveræn hjemmeside med massere at muligheder. Designet er super fedt, designeren der laver den har styr på tingene alt bliver sat ind på siden senest 4 dage efter modtagelsen af min mail. SUPER SERVICE!

Mohammad Mahmoud
— Osterbrorepair.dk

…….At Iværksættersiden er kommet, som hjælp til at lave en smart og funktionel hjemmeside til brug for alle. De har været meget hjælpsomme i firmaet, og jeg ønsker dem al mulig held og lykke.

Mette Skjoldan
— Mokala

Fik lavet en hjemmeside som er jeg er yderst tilfreds med.
Havde kunder efter 1 uge.
Er meget tilfreds og håber samarbejdet forsætter i lang tid.

Andreas Nørlev
— Deluxecar.dk

Før jeg stødte på Iværksættersiden havde jeg hørt mig ad hos andre virksomheder hvad det ville koste at få lavet hjemmeside, og der er ingen tvivl. Iværksættersiden er den absolut billigste og bedste hjemmeside man kan få. Det jo helt vildt hvad man får for sine penge. For kun 750 kr for man en top hjemmeside der er super lækker. Der har været god kundeservice og vejledning hele vejen igennem. De tager sig tid til den enkelte kunde, en service man kun ville have fået andre steder hvis man havde betalt 20-30.000 kr. Kan varmt anbefales!!

Emil Folke
— Musikkontakt.dk