Om os

Lidt om Iværksættersiden

 

PR-GRUPPEN ER ET REKLAMEBUREAU, SOM HAR EKSISTERET I 10 ÅR. VI BESKÆFTIGER OS PRIMÆRT MED ONLINE MARKETING – SÅSOM OPSÆTNING OG ANALYSE AF HJEMMESIDER & WEBSHOPS, GOOGLE ADWORDS, SEO, SOCIALE MEDIER OG MEGET MERE.

Vi arbejder i dag med ca. 300 hundrede kunder, fordelt på tværs af vores ydelser, dog med Google Adwords, som vores hovedindtægt.

Vores team besår af 10 kompetente medarbejdere som alle har flere års erfaring. Derudover beskæftiger vi et hav af samarbejdspartnere og freelancere.

Konceptet bag iværksættersiden.dk er taget med udgangspunkt i mere end 10 års erfaring i at bygge hjemmesider. Siden opstart af PR-Gruppen i 2003 har vi altid beskæftiget os med at bygge CMS hjemmesider, så man kan sige vi har været med helt fra starten af.

Priserne og kvaliteten på markedet er meget svingende og det kan være fatalt, som iværksætter hvis man vælger den forkerte løsning. Vi har set eksempler på virksomheder, som har bundet sig i 6 år på en løsning, eller har brugt tusindvis af kroner på en løsning som ikke har været optimal, og det har i sidste ende begrænset virksomhedens mulighed for vækst.

Derfor blev konceptet Iværksættersiden.dk skabt.

Iværksættersiden.dk er for alle virksomheder, der ønsker en seriøs samarbejdspartner, som kan være med til at dække virksomhedens behov online og som

bygger fundamentet i et godt samarbejde via kompetencer, rådgivning og tillid frem for lange bindingsperioder.

Konceptet er simpelt. Vi vil levere et produkt, som giver ”Value for Money, som er fordelagtigt for kunden.

Derfor kan man trygt konkludere vi leverer en ”Ferrari” løsning til en ”Fiats ”pris.

I takt med vores vækst vil vi opgradere produktet løbende til at indeholde flere fordelagtige ydelser uden at gå på kompromis med prisen.

Hver gang vi opgraderer vores produkt, vil nuværende kunder også blive tilbudt opgraderingerne uden merpris.

Som en del af konceptet, vil hver kunde kunne nyde stor gunst af vores mange års erfaring indenfor onlinemarketing, og vi har mulighed for at vejlede og rådgive vores kunder således at de får det mest optimale ud af deres hjemmeside.

Samtidig vil vi tilbyde professional Google Adwords opsætning til samtlige kunder, suppleret med korrekt Google Analytics opsætning, og opsætning af sporing i henhold til KPI, supplerende med SEO.